Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2009 23:36 - Сайт за запознанства, който "отсвирва" грозните си потребители
Автор: enews Категория: Новини   
Прочетен: 1388 Коментари: 0 Гласове:
0



 Сайт за запознанства, който "отсвирва" грозните си потребители, тръгва в глобален вариант въпреки критиките, че е повърхностен и дискриминационен.
BeautifulPeople.com настоява желаещите да се ползват от услугите и предимствата му да кандидатстват, като публикуват своя снимка, която регистрираните вече потребители оценяват по съответна скала.
Ако кандидатите не са достатъчно хубави,


те не биват допускани до регистрация в системата. Само един от пет души преминава през това сито.
Всъщност сайтът тръгна още преди няколко години в Дания, след което и във Великобритания, САЩ, Япония, Испания, Италия, Канада. От тази седмица обаче той ще функционира като обща глобална агенция за запознанства, в която регистрираните досега потребители са 180 хил.
Повърхностно ли е човек да иска да е с някой, който е красив и привлекателен, пита 34-годишният Грег Ходж, мениджър на сайта. "Ако сте в бар или дискотека, ще сваляте момиче, което ви допада, привлича ви външно. Какво му е повърхностното!? На хората им е писнало да губят средства и време, срещайки се с разни изпаднали хора от нета, които се оказват със съвсем друга (непривлекателна) външност" .
Основателят Робърт Хинце пък е още по-директен: "Другите сайтове са пълни с хипопотами и брадавичести свине. BeautifulPeople е резерват за диви леопарди и газели."
В елитния сайт на "красивите" хората се оценяват с: "Да, определено", "Хмм, става", "Ммм, не, не мисля" и "Не, определено не", като крайното решение е демократично - мнозинството решава. За да няма ревност, женска злоба и прочие, мъжете оценяват жени и обратно.
Тръпнещите кандидати пък могат да наблюдават "на живо" процеса по оценяването им и смяната на цветовете в графиката между червено и зелено.
Очаква се армията на отхвърлените и онеправданите да наброява десетки милиони, тъй като успеваемостта засега е около 20 на сто.
Въпреки че някои от неуспелите са отправяли смъртни заплахи към създателите му, привилегиите от приемането кара хиляди да кандидатстват с надежда всеки ден.
Да станеш част от избраниците обаче не е всичко.
BeautifulPeople.com обещава на успешните кандидати бляскави партита, потенциални договори с модни агенции, филмови и тв компании, които рекламират в него, бизнес възможности и шанс за намиране на работа.
Приложения на множество езици, глобален календар за пътувания и социални събития, видеовръзка са новите функционалности, които насърчават регистрираните красавци и красавици да общуват.
Според статистиката над 80 хил. души са имали романтична връзка чрез BeautifulPeople.com. На сайта се дължат и над 10 хил. сериозни връзки и бракове, а повече от 400 красиви бебета са родени от негови потребители.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: enews
Категория: Новини
Прочетен: 227784
Постинги: 68
Коментари: 219
Гласове: 148
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031